Szórakozás

A Class FM tulajdonosa Balázsról: Megengedtem, hogy naponta néhány óráig használja a mikrofont

Michael McNutt, a Class FM tulajdonosa a Bors kérdéseire válaszolva, a Morning Show/Reggeli Show névhasználati joga körül kirobbant jogvita mellett Sebestyén Balázsnak szúrt oda – vagy inkább vissza – mikor közölte, egyáltalán nem biztos benne, hogy a műsorvezetőt felismerné az utcán,hacsak nem Rákóczi Ferivel lenne, akit egyébként nagyon kedvel.

Soha nem voltam üzleti kapcsolatban Balázzsal, és nem is tervezem. Csak egy alkalmazott volt, amikor találkoztam vele. Enyém volt a rádió és a cég, amelyé a márkanév. Megengedtem, hogy naponta néhány óráig használja a mikrofont, de csak akkor, ha betartja a szerződést. Amikor elkezdte megszegni, akkor kezdődtek a problémák”

– mondta el többek közt az üzletember, akivel kapcsolatban egyébként csütörtök este Sebestyén Balázs is megszólalt saját Facebook-oldalán, ahol kifejtette, szerinte McNutt a folyamatos botrányos médiajelenléttel a véleménye szerint gyenge hallgatottságú internetes rádióját szeretné népszerűsíteni.

Sebestyén Balázs hiába fellebbez a Reggeli Show miatt
A Rádió 1 és Sebestyén Balázs közlése alapján jogászaik együtt keresik a megoldást, mitévők legyenek most. Az azonnal végrehajtandó tiltó végzés ellenére egyelőre használják a Reggeli Show nevet.

 

A rádiós ezen kívül megköszönte hatalmas rajogótáboruknak a kitartást és a támogatást, és több ponton cáfolta az eddig már sajtóban megjelent, meglehetősen tényszerűnek tűnő adatokat a névváltozás körüli jogi procedúráról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik