Szórakozás

Sebestyén Balázs ellen fordult volt főnöke

Tegnap derült ki, hogy Sebestyén Balázsék ellen döntött a bíróság, s ennek értelmében nevet kell váltania a Reggeli Show-nak. A Fővárosi Törvényszék végzésében helyt ad a Class FM tulajdonosának, Michael McNutt kérelmének, és eltiltja Balázst és a többi alperest a Reggeli Show elnevezés és a kapcsolódó logó használatától. Az – megítélésük szerint – túlságosan hasonlít a Morning Show elnevezésre, a hangzása, valamint a logó külseje is több ponton egyezik. Márpedig a Morning Show elnevezés McNutt tulajdonát képzi.

A tárgyalás után McNutt a Blikknek nyilatkozva elmondta:

“Egyáltalán nem lep meg a bíróság döntése, ugyanakkor természetesen nagyon örülök. Megerősítést nyert, hogy Balázs és kollégái valóban károkat okoznak a márka használatával, és megtévesztik az embereket.
És ez csak az első lépés volt a Balázs ellen folytatott ügyekben. Balázs többször tett inkorrekt kijelentéseket rólam a médiában, holott nem ő az egyetlen ember, aki utálja a főnökét, de neki is tisztelnie kell a törvényt.”

Sebestyén Balázs eddig nem nyilatkozott az ügyben, azonban a Facebook-oldalán a maga módján jól kifigurázta volt munkaadóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik