Szórakozás

Pápai Joci: Büszke vagyok magamra és a csapatomra

Az Eurovíziós Dalfesztiválon döntőbe jutott, és ott nyolcadik helyen végzett énekes/dalszerző a Borsnak közvetlenül hazatérésése után mesélt a versennyel, és főként benne a saját szereplésével kapcsolatos érzéseiről. Pápai Joci elmondta azt is, elégedett azzal, amit sikerült elérnie Kijevben.

“Igen, büszke vagyok magamra. Olaszországban például hatalmas stáb foglalkozik azzal, hogy a daluk igazán versenyképes legyen: világszínvonalú dalszerzőt foglalkoztatnak és 68 fős delegációval érkeztek Kijevbe. Ehhez képest én egy vidéki cigány gyerekként megálmodtam, és egy szál gitárral megírtam a dalomat, mindenféle segítség nélkül, ami megállta a helyét Európa legnagyobb és legkomolyabb csapataival szemben.

Rekordokat döntögettem a pontszámaimmal, ráadásul a közönségtől kaptam a legtöbbet – és ez igazán felemelő érzés, hiszen értük csinálom. Köszönök mindent a táncosomnak, a hegedűsnek, a koreográfusomnak, a varrónőnek – ez egy olyan stáb volt, amely a szívét és a lelkét beletette a munkába” – mondta el az énekes, aki nagyon hálás az őt kísérő közmédiás csapatnak is, akik “anyatigrisként” álltak mellette.

Pápai Joci mesélt családja hiányáról és arról is, hogy barátai kolbásszal várták a repülőtéren, mert a kint töltött idő alatt nem sikerült igazán jót ennie, mert mindenhol a hazai ízeket kereste.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik