Szórakozás

Csak egy bizonyos szerrel tud elaludni Pataki Zita

Pataki Zita (pataki zita, rtl klub, műsorvezető, reggeli, időjárás, )
Pataki Zita (pataki zita, rtl klub, műsorvezető, reggeli, időjárás, )

Pataki Zita jelenleg három helyen dolgozik egyszerre: az RTL Klub időjárás-jelentője, kommunikációs tanácsadó és a Morning Show műsorvezetője. Utóbbi talán a legnehezebb, hiszen a friss felkérés miatt minden hétköznap hajnali fél ötkor kell kelnie és egy teljesen új szerepben kell bemutatkoznia Stohl Andrásék oldalán.

“A véleményem, a gondolataim felvállalásán kellett leginkább elgondolkodnom, de úgy érzem, megérett erre a személyiségem. Azt kérdezik a legtöbben, hogyan bírom a korán kelést. Nekem ezzel nincs problémám, bár fél ötkor kelek hétfőtől péntekig, mivel rendszeressé vált, megszoktam. Nekem amúgy is az volt a fontos mindig, hogy nyolc órát tudjak aludni, pihenni, hogy mikor, az már nem olyan fontos”

– mondta a Blikknek Pataki, aki magától képtelen elaludni.

“Most már tudok aludni, de csak egy bizonyos szerrel. Melatonint szedek. Ez a hormon felelős a napszakokhoz alkalmazkodó természetes alvási ciklus fenntartá­sáért. Jó pár éve egy általános vizsgálaton derült ki, hogy túl magas a szervezetemben a szerotonin, azaz a boldogsághormon, ezért volt, hogy egyszerűen nem tudtam aludni. Bár mindig vidámnak lenni igazi áldás, minden apró kis zajra, fényre felébredtem”

– tette hozzá a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik