Szórakozás

Polyák Lilla kisfia már fél éve tudta, hogy meg fogják kérni anyukája kezét

A színésznő hamar megtalálta a boldogságot válása után. A munka összehozta 16 évvel fiatalabb párjával, Gömöri András Mátéval, akivel idén februárban ünnepelték első évfordulójukat. A pár azonban újabb nagy fordulóponthoz érkezett, hiszen a férfi egy hónappal ezelőtt megkérte Polyák Lilla kezét.

Most az is kiderült, hogy a meglepetés eljegyzésbe mindenki be volt avatva, sőt, a színésznő gyerekei már karácsony előtt tudtak a dologról. Bulcsú a Mokka stúdiójában árulta el, hogy édesanyja párja már régóta tervezte a lánykérést, amiben ő is cinkostárs volt.

Úgy összefogtak és leszervezték ezt az egészet, hogy én tényleg semmiről nem tudtam. Pedig komoly szervezést igényelt, de mindenki tartotta a száját és egy szót sem szólt

– magyarázta már Polyák Lilla, aki azt is hozzátette, hogy párja korábbi puhatolózása miatt sejtette, hogy valamikor sor kerül az eljegyzésre, de nem ő volt az, aki ragaszkodott hozzá.

Bennem egyébként nem volt igény erre, biztosan azért, mert már túl vagyok egy házasságon és úgy érzem, nem ezen múlik a  boldogság. Úgyhogy mondtam neki már az elején is, hogy én nem az leszek, aki a fejeden ugrál, hogy mikor kéred már meg a kezem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik