Szórakozás

Csak a csodával magyarázható, hogy Polyák Lilla túlélte durva autóbalesetét

A Sztárban sztár legutóbbi kiesője már kétszer is a halál közelébe került. Főiskolásként először egy infralámba mellett aludt el, ami miatt kigyulladt az ágya, de egy füstmérgezéssel megúszta az esetet, fél évvel később pedig egy durva autóbalesetet élt át, amit a csodával határoson módon élt túl.

Huszonegy éves voltam, amikor történt, egyedül ültem az autóban, száguldottam az autópályán 170-nel. Előztem, amikor kivágtak elém. Próbáltam visszamanőverezni a kocsit a középső sávba, de túlhúztam a kormányt, és lerepültem az útról. Pörgött az autó, és mivel nem voltam bekötve, kifejeltem az ol­dalablakot, kirepültem. Elvesztettem az eszméletem, és ebben a fura álomszerűségben láttam a saját síromat, ke­reszttel, amelyen fehér írott betűkkel az állt: élt 21 évet. Ez erős élmény volt. Harminc méterre repültem a ko­csitól, de megúsztam nyakrándulással és néhány horzsolással. Egy hétig kellett nyakmerevítőt hordanom, pedig a fejemmel törtem ki az ablakot. Aki látott már ilyen balesetet, tudja, hogy csak a csodával határos módon lehet túlélni. Újjászülettem. Erősen hiszek ebben. Biztosan tu­dom, valami történt, apukám lenyúlt az égből, és ott fenn úgy döntöttek, hogy még maradjak

– mesélte a Borsnak Polyák Lilla, aki azt is elárulta, hogy mindezek abban az időszakban történtek vele, amikor kapcsolati válságban volt.

Egyik kapcsolatból léptem a másikba. Nagy Ervinnel akkor lett vége, mert elkezdődött Homonnay Zsolttal. Nagy váltás volt, ahogy a mostani is az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik