Szórakozás

Hajdú Péter megríkatott egy nénit, aki segítséget kért tőle

24.hu
24.hu

2017. 05. 05. 12:26

Korábban a témában:

A Frizbi műsorvezetője a Blikk sztárchat vendége volt, ahonnan élőben is bejelentkezett, így végighallgathattuk beszélgetését az első telefonálóval.

Hajdú Pétert egy 80 éves néni hívta fel, aki hosszasan ecsetelte, hogy mennyire szereti és milyen jóképűnek tartja, na meg hogy mennyire sajnálja, hogy rosszul alakult a házassága. Julika arra is próbálta emlékeztetni, hogy évekkel ezelőtt találkoztak – Hajdú egy korábbi lakhelyén – és jól elbeszélgettek.

A műsorvezető lassan váltott volna egy következő hívóra, de jött a fordulat és az idős hölgy azt kezdte panaszolni, hogy nagy bajban van. Leszakadt a mennyezete, de a biztosító nem akar neki fizetni és sem az ő, sem pedig a gyerekei nyugdíja nem elég arra, hogy rendezzék a kárt. Hajdú ekkor felajánlotta, hogy a javításhoz szükséges 50 ezer forintot majd ő állja, mire Julika elsírta magát.

Tudja mit Julika? Én ezt az ötvenezer forintot odaadom magának, csak nyugodjon meg.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 29.
A főváros egyik legdrágább környéke a Duna partján épített Xlll. kerületi Marina Part. Ennek oka az, hogy kizárólag új építésű lakásokat találunk a környéken.
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.