Szórakozás

Hajdú Péter: Eljött a búcsú ideje

Showtime Hajdú Péterrel
Showtime Hajdú Péterrel

Hajdú Péter a Facebookon jelentette be, hogy nem szervezi meg többé a nagysikerű Miskolci Sörfesztivált, amely már öt éve hozzá volt köthető.

A Blikk információi szerint az önkormányzat nem hosszabbította meg vele az eredetileg öt évre szóló szerződést, így az elmúlt öt évben több mint háromszázezer látogatót, hazai és külföldi fellépők tucatjait vonzó fesztivál nem lesz többé.

“Kedves miskolci Barátaink! Eljött a búcsú ideje; 5 év több, mint 300 ezer látogató több, mint 120 fellépő sok ezer liter sör és a külföldi sztárok: DJ Bobo, Alphaville, Boney M, La Bouche, Haddaway, Sabrina, Mr. President, Thomas Anders és a Modern Talking, Samatha Fox, REDNEX stb. Ezek a száraz tények, melyek nem tükrözik azt a rengeteg munkát, melyet szívvel lélekkel értetek, miskolciakért végeztünk. Célunk az volt 5 évvel ezelőtt, amikor megálmodtuk a Miskolci Sörfesztivált, hogy az ország legnagyobb sörfesztiválja legyen a miénk. Így is lett, s ez nélkületek nem sikerült volna. Ezért a legkevesebb, amit mondhatunk nektek egy szó: köszönjük! Számunkra véget ért a Miskolci Sörfesztivál, nem tudjuk, hogy mással folytatódik-e, ha igen, akkor sok sikert kívánunk hozzá! Jó volt veletek”

– posztolta Hajdú Péter az elmúlt öt év szervezőivel együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik