Szórakozás

Ennyi gyerektartást fizet Hajdú Péter

A műsorvezető tagadja, hogy félrelépett volna házassága alatt, Sarka Kata pedig még bizonytalan abban, hogy tud-e a jövőben normális életet élni, de az biztos, hogy a pár végleg lezárja a kapcsolatát. Csütörtökön ugyanis hivatalosan is elkezdődik a válás. A Blikk információi szerint a gyerekek körüli kérdések nem adnak vitalapot, inkább a közös vagyon elosztása okoz majd nehézséget.

Azt mindketten határozottan állítják, hogy két gyerekük jóléte a legfontosabb, habár egymással ha lehet, szóba sem állnak. A jelen állás szerint Hajdú kéthetente egy hétvégére viszi el magához Noncsit és Dávidkát, havonta pedig 75-75 ezer forintot fizet utánuk exének.

Peti 150 ezret fizet majd gyerektartásra, amit a bíróság valószínűleg augusztustól visszamenőlegesen állapít meg, hiszen Kata júliusban költözött el otthonról. A hivatalos összeg azonban még változhat, ugyanis a bíróság dönthet úgy, hogy a gyerekek nem olyan életszínvonalat szoktak meg, amihez elég a fejenként havi 75 ezer forint

– mondta a napilap informátora.

A hivatalos döntés tehát még nem született meg, de az biztos, hogy két kisikolás nem szenved hiányt semmiben. Noncsi épp a napokban szólta el magát Sarka egyik élő Facebookos bejelentkezésében, hogy anyjuk mindent megvesz nekik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik