Szórakozás

Young G: Sajnálom, hogy Győzikének a kis puffancs lánya nem tud már más hírt generálni

Az Esti Frizbi legutóbbi felvételének vendégei Győzike és nagyobbik lánya, Gáspár Evelin voltak. Utóbbi aztán ki is fecsegett az apjáról egy régi titkot.

Volt a ValóVilágban az a riherongy. Tizenhét éves volt a lány és a pornókiállításon Szopnék feliratú pólóban tette magát. Apám meg miatta összepakolt és lelépett

– háborgott a 30 kilótól megszabaduló Gáspár lány.

A sajtó persze pillanatok alatt felkapta a sztorit és megkeresték a szóban forgó VV Gigit, azaz Rácz Ildikót is, aki tagadta, hogy bármi köze lett volna Győzikéhez. A ma már jógaoktatóként tevékenykedő Gigi a Fem3 Café adásában is elmondta, hogy nem foglalkozik a nyilvánvaló hazugsággal, viccesen pedig azt is hozzátette: sajnálja, hogy nem inkább George Clooney-val hozták hírbe. Persze arra sem vágyna, hiszen rendben van a magánélete, párja néhány napja, Húsvét előtt kérte meg a kezét.

Az egykori valóságshow szereplő bátyja, VV Béci (Young G) azonban nem tudta szó nélkül hagyni a pletykákat és videóüzenetben reagált a megjelent hírekre.

Sajnálom, hogy a Győzikének a kis puffancs lánya nem tud már más hírt generálni és ezzel próbál még több hírverést szerezni maga körül. Még a  Való Világ előtt, 8-9 éve dolgozott a húgom egy erotika fesztiválon, sok más hostess lánnyal együtt, akik szórólap osztogatásért kapták meg a pénzüket

– kezdte a rapper.

Egy kicsit kordában tarthatnád te is a lányod, Győző. Nincsen semmi bajom se veled, se a családoddal, de azért mindenből cikkezni… ne legyetek olyan celebek, mint akikre mutogattak, hogy ti nem vagytok azok, mert ezzel ti is hírhajhászokká váltok. Sajnálom, hogy ez az egész így alakult, de biztos vagyok benne, hogy ez az egész történet nem jött volna létre, ha a drága kislányod nem akar még nagyobb hírverést maga körül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik