Szórakozás

Mr. Busta: 100 ezret fizettem Molnár Anikónak, hogy azt mondja, együtt vagyunk

A rapper azt mondja, Molnár Anikó az olcsóbb celebek közé tartozott, mások sokkal több pénzt kértek volna azért, hogy azt mondják egy újságban, együtt vannak Mr. Bustával – erről videósorozatunk, a Retox legújabb részében beszélt a rapper.

A Retox egy olyan sorozat, melyben a szuperképességként embereket komfortzónájából kibillentő Katz riporter bizonyos pózokba beleragadt hírességeket próbál meg kibillenteni a már említett komfortzónából. Kollégánk most a sokak által gyűlölt Mr. Bustával iszogatott, majd a saját bevallása szerint is homofób rappert levitte egy melegbárba. Mr. Busta még az italozgatás közben mesélt nekünk arról, hogy sok-sok évvel ezelőtt

állítólag 100 ezer forintot fizetett az akkor még celebnek számító Molnár Anikónak, hogy mondja azt, együtt járnak, és erről jelenjen meg cikk valamelyik újságban.

Az tény, hogy jelent meg ilyen cikk, azt viszont már csak az érintettek tudják, valóban jártak, vagy tényleg csak egy kis üzlet volt kettejük között. Mindenesetre a rapper azt is állítja, azért az egykori Nagy Ő-re esett a választása, mert olcsóbb volt, mint más celebek, akik több száz ezer forintot kértek volna el ezért. Az újságcikken kívül két tévés műsorban is párként szerepeltek, Mr. Busta szerint különösebb hatása nem igazán volt az egész cirkusznak.

Az ügyben kerestük Molnár Anikót is, egyelőre nem értük utol.

A videó, melyben sokkal érdekesebb dolgok is elhangzanak, hamarosan látható lesz a 24.hu-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik