Szórakozás

Konta Barbara várandósan tér vissza a képernyőre

konta barbara (konta barbara)
konta barbara (konta barbara)

Az egykor a Barátok közt tini Hoffer Eszterét megformáló, később a TV2-n műsort vezető egykori tévés a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című játékos vetélkedőben tér vissza nyolcéves kislányával együtt, ráadásul terhessége utolsó heteiben járva.

“Jól viselem a várandósságot, a vége felé azért már nehezebb. Tényleg minden terhesség más, és ugyan nem mondom magamra, hogy milyen öreg vagyok, de csak eltelt nyolc év”– mondta el a 35 éves Konta Barbara, aki már évekkel ezelőtt kivonta magát a média világából, most pedig egy utazási irodánál dolgozik, ami hazánkban forgó filmek stábjának utaztatásával foglalkozik, és egyáltalán nem bánja, hogy korábban ezt a döntést hozta.

Éreztem, hogy az nem az én utam. Imádtam azt a hét évet, ami a sorozatról és a színházról szólt, de tudtam, hogy nekem váltanom kell. Mindezek nélkül viszont nem tudnám ennyire értékelni a mostani életemet. Nagyon boldog vagyok”

– mesélte a Blikknek az egykori sorozatszereplő, aki válása után hamar újra párra talált; és elárulta azt is, jelenlegi szereplését lánya kedvéért vállalta el.

“Annyira ki akarta próbálni, kíváncsi volt rá, hogy milyen a tévében szerepelni. Tudja, hogy az én életemnek is szerves része volt, úgyhogy ennek tudom be a szereplési vágyát. De veszélyesen tetszett neki, és jól érezte magát abban a közegben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik