Szórakozás

Bizakodó a botrány után Konta Barbara

Bombameglepetés: Konta Barbara visszatér a televízióba! Kilenc év kihagyás után Barbarát szombaton láthatjuk a SportKlub képernyőjén, az olasz futballbajnokság műsorvezetőjeként. Az egykori színésznő/műsorvezető hétfőnként, a Calcio című háttérműsorban is komoly szerepet kap.

„Számos visszajelzést kaptunk, melyek szerint a nézők igénylik a női műsorvezetőket, mi pedig adunk a közönség véleményére. Az elmúlt hónapokban több jelöltet hallgattunk meg, és Barbara mind televíziós-, mind sporttudás szempontjából kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Férfiakat megszégyenítő módon érti és szereti a futballt, erről hamarosan a nézők is meggyőződhetnek” – mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

A sportcsatorna az olasz futballbajnokság, a Serie A szombat délutáni és esti meccsein számít Konta Barbarára: a mérkőzés előtt, a szünetben és utána is élőben jelentkezik be az állandó szakértők, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos társaságában. Hétfőnként Barbara vezeti a Calcio című olasz futball háttérmagazint is.

„Évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy ha valaha visszatérek a tévézéshez, akkor a sporttal, azon belül pedig legfőbb szenvedélyemmel, a futballal szeretnék foglalkozni. Nagy megtiszteltetés, hogy a SportKlub megadta nekem ezt a lehetőséget. Számomra nincs tökéletesebb szombati program annál, mint hogy olasz focit nézhetek és erről beszélgethetek. Nőként érzelmi alapon viszonyulok a sporthoz, így szerintem a nézők hamar rájönnek majd, hogy melyik csapat felé húz a szívem” – mondta Konta Barbara, aki több mint 10 éve követi a Serie A-t, és családi szálakon is kötődik a futballhoz, hiszen férje, Németh Norbert profi labdarúgó. A férfi néhány hete bundagyanúba keveredett, ügyében tart a nyomozás.


„Nehéz időszakon vagyunk túl, és valószínűleg a következő hónapok sem lesznek könnyebbek. Kettőnk kapcsolatát csak megerősítette az, amin keresztülmentünk. A SportKlub kevéssel a krach előtt keresett meg. A férjem végig támogatott, hogy a futballal foglalkozzak, még akkor is, ha ezzel felületet adok arra, hogy mások ítélkezzenek felettünk. Erős vagyok és bizakodóan tekintek a jövőbe, másként nem is állnék kamera elé” – mondta Konta Barbara.

Barbarát 1998 és 2003 között a Barátok közt című sorozat Esztereként ismerte meg az ország, majd a TV2-ben vezetett műsorokat. Ezt követően távozott a médiából, hogy családjára és vállalkozására koncentrálhasson. A SportKlub hat éve működő sportcsatorna, amely Magyarországon egyedüliként közvetíti az olasz bajnoki, a Serie A mérkőzéseit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik