Szórakozás

Pumpedék: Szájszaggal, orális szexszel és lejmolással indult az évad

Március 20-a nemcsak a tavasz kezdetét jelentette idén, hanem azt is, hogy a Pumped Gabó életére éhes nézők láthatták a Pumpedék első két részét az RTL Spike-on. Összefoglaljuk, mi történt a szűk egy órában.

ELSŐ RÉSZ

Az első rész erősen indul, ugyanis Gabó – hogy egy kicsit kedvére tegyen – barnulni viszi Ágit, akinek fürdőruhás látványára annyira felizgul, hogy kénytelen megkérni őt, hogy

ne legyen köcsög és kapja be a farkát.Akinek itt nem olvadt meg a szíve, az a következő percben biztos zsepihez nyúl, ugyanis Gabó ígéretet tesz Áginak:

Elviszlek vacsorázni, hogy kicsit örülj, bazmeg.

Váratlan fordulat

Az ígérete olyan sokáig tart, hogy pár másodperccel később érkezik egy üzenete VV Somától, hogy nincs-e kedve bulizni, ő meg persze rögtön igent mond. Két szálon fut tovább a történet: Gabó Somával melegít a bulira, Ági pedig Éden Snezinek sírja el bánatát és próbálja meggyőzni, hogy ugye neki is bejön Gabó?!

Hülye vagy? Tök fehér és össze van zuhanva. Az meg, hogy egyszer azt mondtam, hogy nem rossz pasi, még nem jelent semmit

– válaszolt Snezi a 27 négyzetméteres lakás felét betöltő franciaágyon fekve, amit egyébként Ágival és Móni kutyával oszt meg.

A fiúknál is hasonló szitkozódás megy. Éppen VV Zsófiról beszélgetnek, akinek szép a cicije és a szája, de

sajnos túl fehér, tesó!

Ezután rákészülnek az éjszakára, de nem úgy mint egy átlagember, aki fogat mos és bezselézi a haját: egymást fújkálják barnítóspray-vel, amitől az egyik srácnak rákvörös lesz az arca. Egyelőre nem derül ki, hogy ez véletlen vagy a koncepció része. A fiúk kocsmázni indulnak, de ott annyira lapos a hangulat, hogy felhívják VV Zsófit és egy barátnőjét, hogy ugorjanak át a lakásukra. Összecihelődnek, felmennek találkozni a lányokkal, aki pedig orgiára számított, annak csalódnia kell: egyedül Zsófi vonul el Gabóval az egyik hálóba, ahol a srác nem kertel:

bevallja, hogy vonzódik Zsófihoz.

VV Soma rájuk nyit és elég rendesen felszívja magát azon, hogy Zsófi olyan lány, aki rámászik másokra. Az persze tagad, de igazából nincs is mit, mert a nagyobb érdeklődést Gabó mutatta.

A következő konfliktust az okozza, hogy bár Ági tizennégymilliószor hívja Gabót az este folyamán, az nem válaszol neki. Amikor számon kéri a fiú azt feleli, a hidegben lemerült a telefonja.

– És miért nem hívtál fel Soma telefonjáról? Tudja a számom! – Az is lemerült.

Gabó ezután megkéri barátnőjét, hogy vegye le a cipőjét a lakásban, cserébe megdicséri:

Úgy nézel ki, mint egy útszéli kurva, de nekem tetszel.

Ötletként felmerül, hogy menjenek át Gabó édesanyához vacsorázni. Előtte azonban VV Somával edzeni megy, ahol véletlenül belefutnak egy fiúba, aki rajong értük és a közös szelfin kívül még arra is megéri Gabót, hogy segítsen neki edzeni.

Ezt most Zimány Lindáért

– üvölti Soma, hogy inspirálja rögtönzött barátjukat.

Egy lehúzós vacsora

Gabó és Ági átmennek utóbbi édesanyjához, aki már várta őket. Otthon van a húg is, aki azzal fogadja bátyját, hogy

ha otthon főz, akkor miért nem otthon zabál?

A fiú egy ötezrest kér az anyjától csirkére, aki bár vonakodva, de ad neki és közben odaszól a csalamádét evő húgnak, hogy

Te meg ne a vödörből egyél!

Hazafelé az egyik bevásárlóközpont mellett Gabó leparkolja az autót, benne hagyja a barátnőjét (Ha jön valaki, állj majd odébb!!!), beszalad egy gyúrós boltba, ahol az anyjától kapott pénz majdnem egészét fehérjére költi.

MÁSODIK RÉSZ

A készítők a második epizódnál is biztosra mennek, csak most orális szex helyett Ági meztelen melleit dobják be. Ismét Sneziék lakásán vagyunk, Snezi próbál beszélni Gabó fejével, hogy hagyja már békén az Ágit, aki közben lement kutyát sétáltatni, ugyanis mindig sírva jön haza és rá panaszkodik.

Te mit szólnál, ha Soma mindig sírva jönne haza és panaszkodna?

– hoz fel egy életszerű példát. Gabó szerint Snezi egyszerűen csak szerelmes belé, de amikor az elküldi őt a fenébe, mert túl fehér és össze van esve, a fiú ráönti a kávéját, a poharat pedig rádobja. Ezután lemegy Ágihoz a parkba, aki kockára fagyott a várakozásban (Móni kutyát már nem is mutatják a kamerák), ad neki pár puszit, majd elmondja neki, hogy látszik rajta, hogy fázott, szarul is néz ki egy picit.

Gabó anyukája meglátogatja fiát és amikor érdeklődik, hogy mire költötte a tegnap lejmolt ötezrest, elhűlve tudatosul benne, hogy a hűtő tetején pózoló fehérjeporban manifesztálódtak utolsó forintjai. Gabó a sült csirkecombja felől érdeklődik, amit annyira kíván, hogy

hiába dobta ki az anyja a szemetesbe, ő kihalássza, majd hajszálastól megeszi.

Megtudjuk, hogy Ági egész éjszaka hányt és egy hónapja nem szed fogamzásgátló tablettát. Eközben Gabó a befőttes üvegében tárolt aprót számolja – azt tervezi, hogy a pénzből elviszi vacsorázni Ágit. A lány előbb elmegy a körmöséhez, akinek a színes bőrű gyereke is ott van, ő pedig annyira jól érzi vele magát szelfizégetés közben, hogy instant peteérése lesz és hazafelé Gabónak is elmondja, hogy gyereket akar. Kiderül, Gabó is és azt szeretné, ha mind autóversenyző lenne.

Édes négyes

Gabónak közben több ezer forint összejött a perselyből, így semmi akadálya, hogy elmenjenek étterembe. Meg is érkeznek a helyre, ahol szerencsére a fizetésig nem jutnak el és a lányt nem alázza meg a bulvárlapba rolnizott húszforintosokkal. Gabó elhívja ugyanis Somát is magukhoz, aki nemrég szedte fel egy kolléganőjét, de amikor megérkeznek az étterembe és leülnek melléjük (alapból fura volt, hogy ketten egy négyszemélyes asztalhoz ülnek), Ági elviharzik és az utcán várja meg Gabót, aki

sajnálja a történetet, mert ő is azt akarta, hogy ma cukik legyenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik