Szórakozás

Oké, hogy saját műsort kapott, de honnan jön ez a Pumped Gabó?

Hétfőn este megy le az RTL Spike-on Pumpedék első két része, ami végre elhozhatja Magyarországra a Geordie Shore-féle igazi trasht, tele barnítókkal, fehérjével, súlyzókkal, és töménytelen tesztoszteronnal. Ez az a közeg, ahol nem ciki, ha csak a tested érdekel, és karban mérik a barátságot. Mindenki előbb beszél, aztán gondolkodik, vagy nem. Igazából mindegy, a show-t megcsinálják, és végre nem ott tartunk, hogy kellemetlen beismerni, hogy valaki tudja, ki az a Pumped Gabo. Ha meg nem, akkor segítünk, hogy ki kicsoda a realityk belterjes világában.

Összeér itt minden, Pumped Gabo VV Zsófival, VV Soma Éden Snezivel. Mindenki szerepelt már valamelyik valóságshow-ban, vagy éppen ez minden vágya.

Na, de térjünk vissza, hogyan is jutottunk el addig, hogy Gabo kapjon egy saját műsort, ahol azt csinálhat, amit akar. Szóval hol volt, hol nem volt, Székesfehérváron is túl, ahol Pumped Gabo nyaranta gyúr, a Velvet felfedezte, majd az Index levideózta a minigatyás, izmos srácot, aki egy pillanat alatt lett a Balaton Sound hivatalos arca. A többiek meg Pumped barátai és/vagy realitysek.

Oké, hogy saját műsort kapott, de honnan jön ez a Pumped Gabó? 1
RTL Spike

@pumped_gabo

Miért híres? Aki a Soundon gyúrósként ki tud emelkedni, az már valami. Egymagában táncolt a fekvenyomó pad tövében, amikor kiszúrták, és egy videó is készült a csodáról. A mozdulatait egyrészt saját maga fejlesztette, másrészt egy orosz származású ausztrál testépítő, Zyzz adta az ihletet, aki mindössze 22 éves volt, mikor szívrohamban meghalt. Pumped Gabo, rendes nevén Szabó Gábor hamar celeb lett, sorra adta az interjúkat a Soundon.

Mindenkinek elmondta, hogy csak ropik oltják a kommentekben, és ezentúl több lábnapot tart. Aztán a Pumped-láz lassan alább hagyott, és már majdnem elfelejtettük az izmait, mikor az RTL Klub előszedte, és újra sztárt csinált belőle. Jó érzékkel válogatták be a Nyerő Párosba a barátnőjével, Sebestyén Ágival, aki feltette Gabóra a koronát.

Nélküle aligha működne a reality, a kettejük kapcsolatán röhög és sír az ember.

Már a Nyerő Párosból kiderült, hogy kár lenne Gabóékat azonnal leírni, sokkal szórakoztatóbbak, mint elsőre tűnik.

Amikor kiestek a játékból, Gabo még el is sírta magát, ami akkor is emberi és szerethető volt, ha csak félig rendezték meg. Később szintén a barátnőjével többször szerepeltek a Gyertek át!-ban, most pedig az RTL Spike-on – ami csak a nevében RTL, a Viacom-csoport csatornája – kaptak saját műsort.

Kapcsolati háló: Pumped Gabo legjobb barátja az a VV Soma, aki a legutóbbi szériát megnyerte, de maga Gabo is jelentkezett korábban a Való Világba. A barátnője pedig a reality másik szereplője, Sebestyén Ági.

Frizura: bravúros ecset, nagyjából fél centi ráhagyással a homlokánál.

Te hűje miert nemalutal töbet

A post shared by @pumped_gabo on Feb 8, 2017 at 11:54pm PST

Stílus: klasszikus Geordie. Feszülős öltöny, ami majd szétpattan a bicepszen, vagy gyúrós szett.

Szín: fontos és megkerülhetetlen kérdés Pumpedéknál, a napbarnított színt elérhetjük szolival vagy barnítóval is. Utóbbinál fennáll a narancssárga szín veszélye. Gabo a legutóbbi képei alapján a 3. árnyalat határán mozog, de valószínűleg nyárra ugrik majd párat előre a skálán.

@sebestyen_agnes

Miért híres? Röviden össze lehet foglalni. Azért, mert Pumped Gabo barátnője. De azért tegyük hozzá, hogy nélküle Gabo se nagyon működne a tévében. A Facebookja és az Instagramja alapján mostanában DJ-ként dolgozik, egyébként fitneszedző, és első ránézésre megfelel Pumped Gabo kritériumainak.

Kapcsolati háló: azon kívül, hogy Gabóval járnak, Éden Snezi lakótársa.

Frizura: (innen nézve) póthajas platina.

Stílus: fitneszes, elasztikus, dekoltázsos.

Szín: Gabo volt az első a felsorolásban, hozzá érdemes mérni a többiek színét. Sebestyén Áginál mintha több szoli vagy krém csúszott volna be.

@frks22, azaz Farkas Soma

Miről híres? Farkas Soma, ismertebb nevén VV Soma a Való Világ utolsó szériáját nyerte meg. Igazából korábban is volt esélye a kitörésre, a Pumped Sound előtt egy évvel, 2014-ben a Velvet már megtalálta Gabóval, de akkor még nem figyelt fel rá senki. Most jött el az ő ideje. Úgy látszik, ebben a felállásban működnek igazán.

Kapcsolati háló: Pumped Gabo legjobb barátja.

Frizura: klasszikus ecset, néha jobbra, néha balra fésülve.


Stílus: egy számmal lazább, mint Gabo ruhamérete, de a stílus hasonló, szaggatott elegancia.

Vegre jo ido☀️ #goodday #weather🏞

A post shared by Farkas Soma / VV Soma (@frks22) on Feb 23, 2017 at 9:30am PST

Szín: VV Sománál is az Instagramot használtuk, és bár állandóan változik az árnyalata, nagyjából Gabóra sült az utóbbi pár hétben.

@snjezi90, azaz Éden Snezi

Miért híres? Mondhatnánk, hogy a TV2-s Éden hotelben tűnt fel először, és onnan tudjuk a nevét, de nem. Kozsó egy klipet megélt lánybandájában már láthattuk Snjezana Peciját, azaz Snezit. Egy rendőrnőt alakított, keveset énekelt, de annál többet táncolt.

Később az Éden Hotelbe válogatták be, nem nyert, viszont egy ország megismerhette. Aztán nem sokat lehetett róla hallani, majd a Való Világ 8-ban értek össze a szálak, az egyik villalakóval, Evelinnel jól ismerték egymást.

Kapcsolati háló: VV Evelinnel lakótársak voltak, valószínűleg már VV Somával sem most találkoztak össze. Jelenleg pedig Pumped Gabo barátnőjével, Sebestyén Ágival lakik.

Frizura: természetes barna

Stílus: túl sok újat nem lehet elmondani, Sebestyén Ágival akár ruhákat is cserélgethetnek egymással. Beszéljen inkább az Instagram helyettünk.

Szín: Éden Snezi szerencsésebb a barátainál, kreol, nem kell olyan sok szoli.

(Borítókép: RTL Spike)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik