Szórakozás

Manikűrrel akarták megalázni Gáspár Evelint

Nemrég írtunk arról, hogy Gáspár Evelint nem veszik fel sehova dolgozni, a ma reggeli Mokkában pedig néhány negatív tapasztalatát is megosztotta.

– Szia, tök jól nézel ki! – Köszönöm. – Szívesen!

– ezzel a Pachmann-Gáspár párbeszéddel indult a péntek reggeli Mokka adás, ezután viszont egy szomorúbb téma következett: Gáspár Evelin munkakeresési megpróbáltatásairól mesélt. Megtudtuk, szeptemberben kezdődött az egész, amikor miután három hétig dolgozott egy marketinges cégnél, egy Facebook-üzenetet írtak neki, hogy köszönik szépen, de nem szeretnének vele tovább együtt dolgozni.

Burkoltan le volt írva a dolog, az, hogy nincs rám szükség.

– mondta Gáspár, amire Serfőző Krisztina is felkapta a fejét és felhívta a figyelmét, hogy ez az indok és a származása az ég és föld.

Decemberben egy szépségszalon kereste meg, hogy legyen náluk recepciós, ugyanis az odavonzaná a vendégeket. A próbanap után azonban közölték fele, hogy mégsem vele képzelik el a jövőt és

kárpótlásul azért, hogy rájuk fecsérelte az egész napját, felajánlottak neki egy ingyen manikűrt.

Pachmannban maradtak kérdőjelek, ezért a biztonság kedvéért visszakérdezett:

Mármint egy manikűrös kezelést vagy egy manikűrös állást?

(Természetesen előbbi.)

Hiába van két felsőfokú nyelvvizsgám, tanultam Luxembourgban és járok most is egyetemre, ha egy cigány dolgozni akar, nem dolgozhat

– mondta.

Később kiderült, Gáspár jelenleg a Magyar Afrika Társaságnál dolgozik, ahol egyébként jól érzi magát. Itt egy kicsit meginogott a műsor címe (Származása miatt nem kap munkát), ugyanis

  • Gáspár Evelinnek van munkája,
  • Gáspár Evelint nem a származása miatt nem alkalmazzák.

Utóbbit egyébként senki nem írta le egyértelműen, de a lány a tartalom mögé lát és ha leírnák a munkáltatók, az nekik lenne kellemetlen.

Ezután jött a Mokka történetének egyik legfurább kérdése Pachmanntól:

Általában véve egyébként, hogy ha mondjuk nem munkát keresel, csak úgy mész az utcán, akkor is tapasztalsz előítéleteket?

Serfőző Krisztina is hozzászólt, ő azt akarta közölni Gáspárral, hogy

ő egy nagyon csinos lány, nagyon szépen van felöltözve, ha ránéz az ember, semmi probléma nincs vele. Az pedig természetes, hogy valahol kellünk, valahol nem.

Az egész műsor megtalálható itt lent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik