Szórakozás

“A munkáltatók szégyene” – nem veszik fel Gáspár Evelint

Gáspár Győző lánya, Gáspár Evelin már 22 éves. Igyekszik saját lábra állni, munkát találni, azonban eddig többnyire negatív tapasztalatai voltak.

“A munkakeresés során számos elutasítással kellett szembesülnöm, főleg az édesapám és a roma származásom miatt. Volt olyan munkahely, amely indoklás nélkül küldött el a próbanapról. Máshol miután rám nézett a főnök, aki még csak be se mutatkozott nekem, annyit vetett oda, hogy átgondolták, mégsincs rám szükségük. Pedig tudták, hogy minden képességem megvan az adott munkakörhöz, hiszen két nyelven beszélek, és széles körű kapcsolatrendszerrel rendelkezem… Nagyon sokáig gyötörtem magam, önmagamban kerestem a hibát, nem értettem, hogy mit rontottam el. Később rájöttem, hogy semmit, ez az egész a munkáltatók szégyene. Negatív megkülönböztetésben részesítenek azért, mert híres az apám, és a kisebbséghez tartozom. Az emberek buták és rosszindulatúak, ez van”

– mondta a Borsnak Gáspár Evelin.

Az éppen luxusautóját áruló Evelin a Pepsi Vloggerőpróba VIP Partyján elmondta: egy hónappal ezelőtt sikerült végre találnia egy olyan munkahelyet, ahol, a saját szavaival élve, „emberszámba veszik”. Részleteket nem árult el, annyit azonban elmondott, hogy irodai munkáról van szó. A médiában semmiképpen sem szeretne hosszú távon elhelyezkedni, mert úgy érzi, hogy az idegrendszere bánná a munkát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik