Szórakozás

Koncz Zsuzsa: Nem kívánunk sokat, csak egy kicsit élhetőbb világot

“Körbenézel a világon, mindenhol ilyen felfokozott hangulat, ilyen felfokozott cselekvések, teljesen váratlan helyzetek, nagyon sokszor törvénytelen helyzetek, ami mondjuk engem különösen zavar, nem véletlen készültem én jogásznak” – kezdte a Story Extrának adott interjút az énekesnő, aki nemrég adta ki 40. albumát, amely öt hét alatt lett aranylemez, és napokon belül platina lemezzé válik.

Koncz Zsuzsa a mai napig nemcsak aktív, de kinézetével tökéletesen meghazudtolja korát, mintha nem is fogna rajta az idő. Azt mondja, talán azért van így, mert szeret élni, és mindig szívből tud örülni a szépnek. Meg persze a töretlen optimizmusa is sokat segít.

Anélkül nem szabad, és nem is érdemes élni, hogy az ember ne bízzon abban, hogy azért ez majdcsak javulni fog. Ez valahogy azért lehet, mert nagyon kevéssé változik a közeg körülöttünk, vagy mi változunk lassan; avagy jobban felszínre tudnak jutni azok az emberi tulajdonságok, amelyek hátráltatják azt, hogy a világ olyan legyen, amilyennek szeretnénk. Magyarul nem kívánunk sokat, csak egy kicsit élhetőbb világot”

– fejtegette az énekesnő, aki az alábbi videóban elárulta azt is, miért éppen az egyik amerikai punk rock együttes az egyik legnagyobb kedvence. 

Olvasói sztorik