Szórakozás

Pintér Tibor: Életemben talán 5-6 szeretőm lehetett

A Nemzeti Lovas Színház vezetője – akiről legutóbbi barátnője, Ács Beatrix úgy nyilatkozott, hogy csak saját magát és a lovait szereti – még bízik abban, hogy egyszer rátalál a szerelem. Pintér Tibor most épp szingli, de valószínűleg nem sokáig, hiszen nem jellemző rá.

A színész elárulta, hogy élete során már többször tartott szeretőt állandó kapcsolatai mellett, és az is előfordult, hogy ő maga volt a szerető.

Életemben talán 2-3 alkalommal voltam szerető, nekem pedig 5-6 szeretőm lehetett. Volt olyan hölgy, aki nyolc évig volt velem periodikusan, de párkapcsolat nem lett belőle. Nem vagyok egy Don Juan. Szerettem a kapcsolataimat, mert mindegyik adott valami pluszt az életembe. A szerető gyönyörű szó, mert direkt nem szerelemnek hívjuk, nem is szexpartnernek, valahol a kettő között van. Valamit pótoltam a viszonyokkal. Egy hosszú kapcsolatban a nőknek annyi szerepet kell a hátukon vinniük… Az ágyban legyenek örömlányok, a konyhában tündérek, édesanyák, feleségek, legjobb barátok… Nő legyen a talpán, aki ezt évekig tudja biztosítani

– mondta a Borsnak Pintér, aki második házassága alatt is belebonyolódott egy viszonyba.

Egyszer volt rá példa, hogy beleszerettem egy növendékembe, és rosszul jöttünk ki belőle. Nem teljesen szeretői viszony volt, mert a második feleségemmel már az utolsó hónapokat éltük, és részben tudott róla. Egyébként nem jellemző rám, hogy házi nyúlra lőnék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik