Szórakozás

Pintér Tibor a szakításról: Nem tudtam boldoggá tenni

Ahogy már megírtuk, véget ért a hatalmas szerelem Pintér Tibor és barátnője, Ács Beatrix között. A rejtélyes betegséggel küzdő modell hosszas posztban magyarázta a szakítás okait, most pedig a színész is megszólalt a rövid kapcsolat lezárásával kapcsolatban.

“Szokták mondani, hogy lakva ismeri meg az ember a másikat, és nálunk is ekkor derült ki, nem vagyunk egymáshoz valók. (…)  Tudtam, hogy ő szeretne férjhez menni, gyereket szülni, de én ezt jelen pillanatban nem tudtam neki garantálni. Igaz, ezt legalább őszintén elmondtam neki, ellentétben korábbi esetekkel, amikor néha hajlamos voltam áltatni a nőket. Ő eleinte azt mondta, megpróbálja, de mivel nem tudom boldoggá tenni, a távozás mellett döntött” – mondta a Blikknek Pintér, aki azt is belátja, nehéz lehetett tolerálni az időbeosztását; éppen ezért nem is bánja, hogy most újra szingli lett.

“Talán soha nem vett még körbe ennyi nő, van jelentkező bőven, de azért ehhez az életmódhoz, amelyet én képviselek, fel is kell nőnie egy nőnek. Lehet, most jobb is nekem a minőségi egyedüllét, mint egy olyan párkapcsolat, amelyben túl sok a harc.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik