Szórakozás

Sarka Kata: Nem beszélünk Petivel, mert már nincs miről

24.hu
24.hu

2017. 01. 13. 08:27

Korábban a témában:

A válófélben lévő celebfeleség a Best legfrissebb számában mesélt Hajdú Péterrel való jelenlegi kapcsolatáról, és arról, hogyan sikerül megegyezniük akár a gyerekelhelyezés, akár az anyagiak dolgában.

Először én, aztán Peti adta be a válókeresetet. Az előző tárgyalásra azért nem mentünk el, mert tudtuk, hogy nagy lesz a felhajtás, ami egyikünknek sem hiányzott, ráadásul meg akartuk óvni a gyerekeket attól, hogy címlapon lássák vissza a történteket. Számomra, számunkra pedig ők a legfontosabbak, ebben egyetértünk, de az őket érintő ügyeken kívül gyakorlatilag nem beszélünk Petivel, mert nincs miről. (…) Egyelőre úgy egyeztünk meg, hogy minden második hétvége az övé, de természetesen mindig jöhet értük, láthatja a gyerekeket, és elviheti őket bárhová. Noncsinak és Dávidkának szükségük van az édesapjukra, a közös programokra, de velem élnek, és ez így is marad”

– mondta el Sarka Kata, aki az egykor kötött házassági szerződésről is beszélt a magazinnak.

Volt egy ilyen szerződésünk, de azóta sok minden megváltozott. Az a papír az akkori vagyonunkat tartalmazta: a leánylakásomat, Peti házát, cégét és autóját. Ezeket már rég eladtuk, azóta vettünk egy közös házat, mindkettőnknek van autója és cége is. Teljesen mások a feltételek, mint annak idején. Természetesen a mostani vagyonon fogunk osztozkodni, és vagyunk annyira intelligensek, hogy ezzel sem lesz probléma”

– olvasható az interjúban, ahol Kata azt is elmondta, már beszélt a gyerekeknek édesapjuk új barátnőjéről, de hogy expárja hogyan mutatja majd be választottját a kicsiknek, az már nem az ő dolga.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Wikileaks founder Julian Assange raises his fist prior to addressing the media on the balcony of the Embassy of Ecuador in London on May 19, 2017.
Ecuador urged Britain today to "grant safe passage" out of the country to WikiLeaks founder Julian Assange after Sweden dropped a warrant that drove him to take refuge in Ecuador's London embassy. / AFP PHOTO / Justin TALLIS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.