Szórakozás

Sztárek Andrea: Egy nő nem foszthatja meg magát az anyaságtól

A Barátok közt szigorú börtönpszichológusát alakító Sztárek Andrea a hétköznapokban egy laza, barátságos és humoros színésznő, és nem mellesleg két gyerek büszke édesanyja.

Én azt gondolom, hogy ettől egy nő nem foszthatja meg magát. Tehát akkor tud kiteljesedni, és akkor tud a világ gömbölyű lenni, ha az ember anya. Ebben biztos vagyok. 

Világéletemben szerettem volna gyereket. Nagyon. Hosszas próbálkozás ellenére nem nagyon sikeredett. Pedig már házasok voltunk, már úgy döntöttünk, hogy na most aztán már éppen kezdjük egymást megelégelni, úgyhogy jöjjön valami vérfrissítés gyerek formájában. Na, és onnantól kezdve az istennek se jött össze.

Annyira elszánt voltam anyaság ügyben, hogy én azt gondoltam, hogyha nekem ez nem adatik meg, tehát valamitől a jóisten mégsem gondolja, hogy nekem ezt megadja, akkor én örökbe fogadtam volna. Muszáj egy nőnek azt megtapasztalni. Muszáj. Még akkor is, ha nem a vér szerinti kisbabája” – fejtette ki véleményét a színésznő, aki hormonkezelésnek vetette alá magát, így sikerült végül teherbe esnie. Három évvel az ikrek születése után azonban elvált, és egyedül maradt a gyermekeivel.

“Most így utólag azt mondom, hogy könnyű volt. Sokszor voltam az összeomlás határán, ez biztos. Nagyon hamar visszamentem dolgozni, akkor persze volt bébiszitter. Még éltek a nagymamáik is, akik azért kivették ebből a részüket. (…) A kettőjük kapcsolata, amire nagyon büszke vagyok. Ők szimbiózisban, fantasztikus kapcsolatban élnek” – mesélte a Story Extra kamerái előtt a Barátok közt Emíliája.

Olvasói sztorik