Szórakozás

Bozsek Márk szakított párjával

Bozsek-Mark(650x433)(6).jpg (bozsek márk, )
Bozsek-Mark(650x433)(6).jpg (bozsek márk, )

A Barátok közt egykori szereplője, az X-Faktor korábbi évadában is próbálkozó Bozsek Márk újra szingli – derül ki a Blikk mai cikkéből. Az énekes ugyanis három hónapja elhagyta barátnőjét, az okokról pedig így nyilatkozott:

“Nem volt semmilyen drasztikus oka a szakításnak, egyszerűen éreztük, hogy az útjaink más irányba visznek minket. Együtt éltünk, és bizony nem volt könnyű eljönni onnan. A szakítás már érlelődött egy ideje, és ugyan Anna is sejtette, hogy ez elkerülhetetlen, én hoztam meg a végső döntést. Közös döntés volt, de én mondtam ki, hogy legyen vége. Nem tudtam neki megígérni, hogy örökre itt fogok élni. Annának és csodás kislányának stabilitásra van szüksége, amelyet én most nem tudtam nekik megadni” – mondta el az egykori sorozatszereplő, akinek most a spiritualitás tölti ki az életét, és hamarosan egy buddhista elvonulásra készül.

“Most a lelki kiteljesülésre koncentrálok, ezért is veszek részt egy vipassana elvonuláson, amelynek célja, hogy rájöjjek, ki is vagyok én valójában. A meditációk révén sok mindent tanultam. Például elengedni dolgokat, hiszen ha valami igazán fontos az életben, az úgyis visszatér majd.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik