Szórakozás

Kanye West nem akar gyökér lenni, de nem alkuszik

Kanye West körül sok minden történik mostanában, 2020-ban indul az elnökségért, lemondott egy koncertet, hírességeket szidott, most pedig harminc perces videóinterjút adott a Surface magazinnak, amiben megosztott pár dolgot arról, hogyan intézi üzleti ügyeit.

A szókimondó rapper ragaszkodott ahhoz, ahogy mondta:

„Nem akarok gyökér lenni, de nem leszek megalkuvó.”

Egy másik fontos titkot is megosztott;

„Úgy érzem, az üzletben ostobábbnak kell lenni”- mondta a zenész, divattervező és apa- „Egyenes üzleteket akarok kötni. Úgy beszéljenek hozzám, mint egy négyéveshez. Nem vagyok megalkuvó. Nem alkuszom meg.  Én még mindig művész vagyok, együttműködni tudok, de ha valaki alkudozni akar velem, az bukja az üzletet.”

Ironikus módon a kirohanásairól is ismert Yeezy cipők vezérigazgatója arról is értekezett, inkább a kevés szavas kommunikációban hisz, ahol a jövőt az emojik és a jelbeszéd képviselik.

„Nem hiszem, hogy az emberek beszélni fognak a jövőben. Szemkontaktus, testbeszéd, emotikonok, jelek által fognak kommunikálni. Vicces, hogy ezt pont én mondom, akinek a szavak jelentik a megélhetését, de ezek olyan szavak, amiket tényleg ki akarok mondani.” Kanye azt is elárulta, őt jobb békén hagyni a csevegéssel. „Ki nem állhatom ezt az egész ‘milyen napod volt?’” dolgot. Ez ilyen ügynökduma. Mindketten tudjuk, hogy igazából nem érdekel, milyen napom volt, akkor minek kérdezed?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik