Szórakozás

Divatba szeretne jönni az X-Faktor Gyöngyi nénije

Horváth Gyöngyi kiemelkedő tehetséggel született, de nem indult könnyen az élete; sőt, nem is folytatódott úgy – mindez pedig a Story Extra riportjából derül ki, amelyben többek közt régi fotókat is mutatott, miközben életéről mesélt az X-Faktor Táboráig jutó, kortalan közönségkedvenc.

A magánéletemben mindig törés volt, soha nem voltam boldog, katasztrofális magánéletem volt, de az éneklés – mert ugye ez volt a munkám, ez volt a kenyérkeresetem – mindig kisegített. Én nem tudtam elkeseredni, hogyha éppen adott 1-2 pofont az uram vagy menekülni kellett előle, mert részegen jött haza; mert el kellett jönnöm a színpadra, át kellett vedlenem, át kellett lényegülnöm. Csak a színpadon vagyok boldog”

– mondta el  Gyöngyi néni, aki tudja, sokan nem értették, az ő korában miért jelentkezett az X-Faktorba, a sok fiatal közé. 

 “Én mindig jelentkeztem, csak nem sikerült betörni. Csodálatos dolgokat éltem meg a négy X-nél. Amikor először behívtak, azt az ünneplést, amit én akkor ott kaptam! Én azt mondtam, az életem legszebb perce volt, és érdemes volt élni; és tényleg úgy jöttem le, nagyon boldogan. És akkor behívtak a Táborba. A gyönyörű, drága, tehetséges fiatalok között.

De én nem érzem a kort. Én a tehetségemmel együtt mentem oda, nem a korommal. Tudom, hogy hány éves vagyok. Amikor leültettek, és kialakult az a nem tudom milyen konfliktus, akkor arra gondoltam, hogy igen, nekem azért fel kell állni, a fiataloké a jövő, a tehetségeké. És én nagyon könnyű szívvel felálltam, és nagyon boldog vagyok.

 Az volt a vágyam, hogy megismerjen Magyarország. Én is divatba szeretnék jönni. Most már ennyi év után én is divatba jöhetnék!”

Olvasói sztorik