Szórakozás

Zimány Linda Dr. Szöszi miatt választotta a jogi pályát

A modell 2000-ben még Britney Spears hasonmásként és Kefír barátnőjeként került a köztudatba, ám szülei már akkor is erőltették a továbbtanulást. Ennek és Doktor Szöszinek köszönhető, hogy Zimány Linda jelentkezett a jogi egyetemre.

A jogi egyetem úgy jött, hogy elég humán beállítottságú vagyok. Voltak választási lehetőségek, de mondjuk a bölcsészkar, az annyira nem én vagyok és jött ez a jogászkodás. Tetszett még a Dr Szöszi film. Tehát ez egy teljes adhoc jellegű választás volt

– mesélte Linda, aki szerint a tanárok egy kissé előítéletesek voltak vele szemben, ezért néha többet követeltek tőle és szívatták is. 12 röpke év után azonban a modellnek is sikerült befejeznie tanulmányait, így most egy ügyvédi irodában dolgozik gyakornokként. Az azonban feltűnt neki, hogy itt keményebben kell dolgoznia, mint amit megszokott.

Itt sokkal többet kell dolgozni – főleg az elején – ugyanazért a pénzért. Meg nyilván sokkal másabb jellegű. Sokkal több nyomás is van az emberen, hogy jól teljesítsen, úgyhogy sok minden átértékelődik ilyenkor, de szerintem ez abszolút pozitív dolog, és nagyon élvezem. Teljesen új terület az életemben, most inkább az agyamra kíváncsiak, mint a külsőmre.

Ziámány tehát most a karrierjére koncentrál és az előtte álló szakvizsgára, így a családalapítás egyelőre várat magára, de abban persze biztos, hogy néhány éven belül szeretne gyereket párjától, Kedves Ferenctől. Igaz, pillanatnyilag még az együttélés sem megy gördülékenyen.

Olvasói sztorik