Szórakozás

Star Academy: Őt tennék ki legszívesebben a többiek

Alig indult el a Star Academy, az első hétköznapi résznél máris jelölést rendeztek. A hétvégén beköltözött 16 játékos mindegyikének meg kellett neveznie azt a társát, akivel a legkevésbé szeretne együtt élni.

Holtversenyben Szűcs Randy és Kátai Lilla kapták a legtöbb szavazatot. Előbbire azért tettek hárman kitűzőt, mert állítólag még nincs kész a játékra és ráadásul csúnyán viselkedett a táncpróbán, míg az utóbbi azért kapott szintén hármat, mert a többiek szerint túl gyengén teljesített. A szavazategyenlőség miatt az eddigi legnépszerűbb versenyzőnek, Briginek kellett döntenie a kiválasztott személyéről, aki Lilla lett. Az indoklás szerint azért, mert “a mozgáskultúra hiányzik belőle.”

Lilla így a veszélyzónába került, de ez nem jelenti azt, hogy kiesett a Star Academy-ből. A hét folyamán még két további versenyző is veszélyzónás lesz majd, egy a zsűri, egy másik pedig a közönség döntése nyomán. Végül hármójuk közül dől majd el a hétvégén, hogy kinek kell búcsút intenie a TV2 tehetségkutató-valóságshow hibrid játékának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik