Szórakozás

Most tényleg izgalmas lesz az MTV Video Music Awards

Vasárnap este kiderül, hogy kik kapják a zenecsatorna díjait, és egyelőre úgy tűnik, hogy pár szinte eseménytelennek mondható gála után ezúttal tényleg történik is majd valami. Épp ideje lenne, mert ez az díjátadó pont azért volt mindig érdekes, mert szinte borítékolható volt, hogy történni fog valami váratlan dolog. És általában tényleg történt is.

Ne feledjük, 13 évvel ezelőtt az MTV VMA-n csókolta meg Madonna Britney Spearst, és ugyanitt égett be rettenetesen szegény énekesnő, amikor ámokfutása után itt próbálta megmutatni a színpadon, hogy újra a régi. Az egyik legikonikusabbnak mondható pillanattá mégis az vált,

amikor Kanye West felrohant a színpadra, és letámadta az akkor még tinédzser Taylor Swiftet,

aki szegény épp a köszönőbeszédét szerette volna elmondani, miután megkapta a legjobb női énekesnek járó díjat. A rapper egyszerűen kiragadta a kezéből a mikrofont, és legendássá vált mondatában jelezte: szerinte ez a díj Beyoncénak járna. West és Swift később kibékültek, aztán a rapper megint kóstolgatni kezdte az énekesnőt, és ismét nagyon összevesztek. A végtelennek tűnő marakodás részleteit itt írtuk meg.

Ha már Beyoncé: két évvel az ominózus eset után, 2011-ben itt tudatta a nagyvilággal a popikon, hogy gyereket vár. 2014-ben Miley Cyrus egy hajléktalan fiatalt küldött fel maga helyett a színpadra, hogy átvegye a “Wrecking Ballért” járó díjat, a csak Jesse néven említett férfi szerepeltetésével az énekesnő a hasonló sorsú fiatalok tarthatatlan helyzetére kívánta felhívni a figyelmet. És még mindig Kanye West:  tavaly a VMA színpadán jelentette be, hogy tervei között szerepel, hogy 2020-ban az Egyesült Államok elnöke legyen.

Amit eddig biztosan tudni lehet az idei gáláról:

  • Az MTV nem jelentette be, hogy ki lesz az est házigazdája. Tavaly Miley Cyrusé volt a szerep, de egyáltalán nem lenne példátlan eset, ha egyáltalán nem lenne házigazda, már öt olyan gála is volt, ahol senkit sem kértek fel a feladatra.
  • Ez lehet Britney Spears valódi visszatérése. Az énekesnő ezúttal tényleg kirobbanóan jó formában van, teltházas koncerteket ad Vegasban, jön az új albuma, és még James Cordennel is karaokézott egyet.
  • Rihanna is fellép, aki már kétszer is elnyerte a legjobb videóért járó díjat, idén is a jelöltek között van.
  • Ariana Grande Nicki Minaj-zsal közös show-t csinál, fellép Nick Jonas Ty Dolla $ignnal, Drake pedig Future-rel áll színpadra.
  • Állítólag számíthatunk arra is, hogy Beyoncé ad egy meglepetés-minikoncertet.
  • Kanye Westnek komoly szerepet szánnak a szervezők, kerek 4 percet kapott rá, hogy azt csináljon, amit csak akar, ami alapvetően nagyon hosszú időnek számít egy ilyen feszes tempójú műsornál, de ismerve a rapper múltját tényleg kiszámíthatatlan, hogy mire készül. Szerencsére úgy tűnik, Taylor Swift nem lesz jelen a VMA-n.
  • Most, hogy vége a nyárnak, végre kiderül, melyik volt a nyár dala.

A jelöltekről már írtunk korábban, ide kattintva olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik