Szórakozás

Áll a bál Taylor Swift és Kanye West között

A rapper néhány hete mutatta be legújabb “Famous” című dalát, aminek videójában 11 pucér hírességgel fekszik össze. Na, nyilván nem igazából, csupán a celebek hasonmásaival hentereg, de ez nagyon nem tetszik Taylor Swiftnek. És nem csak ez, a szövegével sincs kibékülve a az énekesnő. A rá vonatkozó sorokat ugyanis sértőnek találja.

Szerintem Taylor és én szexelhetnénk, én tettem híressé a ribancot.

Éppen ezért nem is hagyta jóvá Kanye West dalszövegét, sőt figyelmeztette, hogy ne jelentesse meg a klipet. Ezt állítja legalábbis Swift sajtószóvivője.

Kanye nem kért engedélyt, csupán Twitteren üzent Taylornak, hogy jóváhagyja-e a Famoust. Ő azonban letiltotta és figyelmeztette, hogy nem kellene ilyen nőgyűlölő üzenető dalt kiadnia.

West ezzel szemben azt állítja, hogy egy órát beszélt az énekesnővel az említett sorokról és Taylor viccesnek találta, valamint az áldását adta rá.


A rapper felesége Kim Kardashian sem tartja jogosnak Taylor problémázását:

Nagyon is elfogadta és tudta, hogy ki fog jönni a klip. Esküszöm a férjem annyi szarozást kapott már emiatt, pedig mindent a protokollnak megfelelően csinált és fel is hívta Taylort, hogy megkapja a jóváhagyását.

– mondta el a botrányhősnő, aki állításait bizonyítani is tudta. Közösségi oldalára ugyanis feltöltötte azokat a videókat, amelyen Kanye és Swift beszélgetnek Snapchaten. A legérdekesebb az a rész, amikor a rapper előadja az énekesnőre vonatkozó részt, az pedig nevetve csak annyit mond, ez egyfajta bók számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik