Szórakozás

15 millió dollárt bukott el Mel Gibson exfelesége

A filmcsillag elég komoly összeget spórolhatott meg azzal, hogy egykori párja, Oksana Grigorieva kiteregette a családi szennyest egy interjúban. Mel Gibson exe ugyanis még öt éve azzal fenyegette meg a színészt, hogy  nyilvánosságra hozza az általa korábban rögzített telefonhívásokat, amelyeken Gibson magából kikelve trágárkodik és fenyegetőzik.

A sztár végül 15 millió dollárt ajánlott az asszony hallgatásáért, aki aztán mégis szivárogtatott a felvételekből; így nem kapta meg a pénzt sem. Erre Oksana perre ment, a bíróság pedig 750 ezer dolláros hallgatási pénzt ítélt meg neki, amiből sztán 250 ezret Gibson ki is fizetett, a maradék félmillió dollárt pedig az év második felében kellett volna átadnia.

Ám gyermekének anyja továbbra sem bírt lakatot tenni a szájára, és egy rádióinterjúban beszélt egykori férje viselt dolgairól. És ezzel aztán nemcsak a korábban felajánlott hatalmas összegtől, de még a neki járó további ötszázezer dollártól is búcsúzni volt kénytelen. Hallgatni – ez esetben – ha nem is arany, de valóban komoly összeg lett volna.

(TMZ)

Fotó: Europress
A pár még 2010-ben  Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik