Szórakozás

Erre a bombázóra cserélte barátnőjét Mel Gibson

Nem tartott sokáig Mel Gibson és fiatal olasz barátnőjének kapcsolata. A barátok szerint a színész már talált is magának egy másik társat.

Új hölgy debütált a napokban Mel Gibson oldalán, aki szemmel láthatóan teljesen elcsavarta a szívtipró fejét. Az Oscar-díjas színész-rendező egy partin ismerkedett meg Ashley Cusatóval, ezt követően pedig gyorsan ki is adta előző párja, Nadia Lanfranconi énekesnő útját. A rossznyelvek szerint a színész exe kereshet magának új utat a hollywoodi hírnév felé, mert Gibson már nem fogja egyengetni a karrierjét.


Mel és Ashley remekül megvannak

Mad Mel és Ashley körülbelül egy hónapja találkozgatnak, és remekül alakulnak a dolgok köztük. A hölgy már tagja Gibson baráti társaságának, és a gyerekei is találkoztak vele.

Cusato azért is illik jobban Melhez, mint az elődei, mert mindössze tizennyolc évvel fiatalabb, és nem harminccal, illetve a saját erejéből elindította a pályafutását, és ismert név filmes berkekben, vagyis nemcsak haszonszerzés vezérli a kapcsolatban. A hölgy főként színésznőként szokott munkát kapni, többek közt szerepelt a Helyszínelőkben, a Las Vegasban, az Aliasban és a Baywatchban is. Többnyire kemény, harcos karaktereket bíznak rá, ugyanis képzett harcművész, és régen félprofi úszó volt, vagyis a testalkata elég robusztus. Ebből kifolyólag gyakorta kaszkadőrködni is szokott, általában Denise Richards és Dr. Csont, azaz Emily Deschanel dublőrjeként.


Gibson új választottja közelebbről

Ajánlott videó

Olvasói sztorik