Budapest, 2015. május 14.
Bodrogi Gyula színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Kaló Flórián Jászai Mari-díjas színészrõl, íróról emlékeztek meg. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Szórakozás

A Bodrogi-Voith páros nem érti, miért támadják őket

24.hu
24.hu

2016. 08. 07. 08:04

Korábban a témában:

A hivatalosan még mindig házas színészpár Bodrogi Gyula és Voith Ágnes már többször beszéltek arról, hogy az egykor autóikra felvett svájci frank alapú hitelekkel csapdába kerültek. Még mindig fizetniük kell, ezért pert indítottak. Az emberek nagyrésze ezt követően negatív kommentekkel reagált, amit a színésznő nem ért.

Több mint ötven éve vagyunk a pályán Gyulával, az egész életünket a közönségünknek szenteltük. Úgy érzem, soha nem bántottunk senkit. Nem értem, miért kapunk ennyi rosszat csak azért, mert kiálltunk és elmondtuk, hogy sok emberrel egyetemben, minket is átvertek. Egy szóval sem mondtuk azt, hogy ezentúl éhezni fogunk. A kiállásunk – a saját érdekeink képviselete mellett – szolidaritás azokkal a magyar emberekkel, akik a bankhitel miatt elszegényedtek, és a házaikat vesztették el. Ismert emberként a mi hangunk messzebb hallik, kötelességünk magunkért és másokért is kiállnunk

– magyarázta a Borsnak a színésznő.

voith ági bodrogi gyula (bodrogi gyula, voith ági)
Voith Ági és Bodrogi Gyula

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.