Szórakozás

Bodrogi Gyula a jövőbe lát pár pohár után

A 81 éves színművész hobbijáról mesélt az Arckép című műsorban. Bodrogi Gyula elárulta, hogy baráti összejövetelekkor, néhány pohár ital után előtörnek belőle a jóslatok. Ilyenkor a tenyérvonásokból mondja meg mi várható. Természetesen csak színjáték az egész, a meglepő mégis az, hogy általában beválnak ígéretei.

“Van bizonyos mennyiségű whisky, amit ha megiszom, akkor jön egy olyan ihlet, hogy meg tudom mondani, mi lesz. Sok mindent eltaláltam már életemben. Nem tudom már, mik voltak ezek, de most megjósolom előre, amit egy ideje már pedzegetnek, hogy hamarosan létrejön az Eurá­zsiai Egyesült Nemzetek, amelynek fővárosa Magyarország lesz” – viccelődött Bodrogi, akinek egykor főiskolai osztályfőnöke jósolt fényes karriert.

“Várkonyi Zoltán, amikor végeztünk, mindannyiunkkal elbeszélgetett, nekem azt mondta: magának ha egy kis humora volna, ha megtalálná önmagában ezt, akkor nagy jövője lenne. Ez a mondata mindig bennem volt, egész pályám során” – emlékezett vissza a Kossuth-díjas színész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik