Szórakozás

Bodrogi Gyula: Becsaptak minket

A Kossuth-díjas színész is pórul járt a svájcifrank-alapú hitellel.

Bodrogi Gyula is csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik hadat üzentek a bankoknak. Mások mellett Pataky Attila, Szekeres Adrienn és a Király család is komoly gondokkal küzd az óriásira duzzadt hitelek miatt. Bodrogi az autóhitelét bánta meg.

“Nem kell minket sajnálni, nem ezért beszélek róla, hanem azért, mert sokak számára ez egy létező probléma, amiről nem szabad hallgatni. Én egy autót vettem nyolcmillióért, ami tizennégymillióba került végül. És még én vagyok a szerencsés, aki ki tudott jönni a hitelcsapdából! Ez egy rossz vicc. Egyre gyakrabban hallani arról, hogy megoldást keresnek. Szerintem a probléma egyetlen tollvonással megoldható, ki kell jelenteni, hogy törvénytelenül jártak el a bankok. Másként ez nem megy. Rábeszéltek egy frankalapú hitelre, de a bank sosem vett frankot a pénzünkből, forintot adtak és forintot fizettünk vissza, egy idegen pénznem árfolyamán. Becsaptak minket” – mondta a Borsnak a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

Bodrogi Gyula (félig) felesége, Voith Ági is rossz helyzetben van, amiből jogi úton kíván kimászni. 2007-ben 5,5 millió forintot vett fel autójára, ebből eddig visszafizetett 8,5 milliót, de még mindig tartozik héttel. A színésznő szerint amit a bankok csinálnak, az fosztogatás, ezért pert indított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik