Szórakozás

Kovács Patrícia nem akar csak anyuka lenni

A színésznő nyara leginkább munkával telik, persze, amint ideje engedi kislányával tölti az idejét. Addig pedig a nagymama vigyáz Hannára. Kovács Patrícia azt mondja, van egy kis lelkiismeret-furdalása emiatt, de igazán nem zavarja a helyzet.

Ez a gyerek hozzám jött, velem akart lenni, én vagyok az anyukája és nem vagyok hajlandó igazán haragudni magamra ezért és elrontani azt, hogy mondjuk lelkiismeret-furdalással lépjek fel a színpadra. Ez a show business és nekem ez a dolgom és kifejezetten boldog vagyok, hogy van munkám és csinálhatom és aki velem él, az megszokta ezt a cirkuszi életet, hogy ez ezzel jár. Én mindig összeteszem a két kezemet, hogy itt vagyok és csinálhatom.

– mondta a színésznő, aki várandóssága alatt teljesen felhagyott a munkával, de ma már úgy érzi, nem akar csak anyuka lenni, szüksége van a színpadra.

Amikor terhes lettem, akkor teljesen abbahagytam a munkát, mert akkor három hónapos terhesen azt éreztem, hogy én már nem akarok színésznő lenni, mert én most csak erre akarok koncentrálni és utána egy évig otthon voltam a gyerekkel. És ez bőven elég volt. És egy idő után meg azt éreztem, hogy én már nemcsak a Hannának az anyukája akarok lenni.

Olvasói sztorik