Szórakozás

Kovács Patrícia: Ne nézzük egymást hülyének!

Kovács Patrícia
Kovács Patrícia

Az elmúlt hetekben egyre többször merült fel, hogy az MTVA tiltólistát vezet. Habár a köztévé tagadja ennek a létezését, a tapasztalatok mást mutatnak. Kulka Jánossal robbant ki az egész ügy, de azóta Kovács Patrícia is elmesélte saját történetét, azt hogy mostanában többször is visszamondták meghívását. A színésznő szerint nem azzal van baj, hogy nem szerepelhet az MTVA műsoraiban, sokkal inkább azzal, hogy bohócot csinálnak belőle.

“Azt, hogy nem szerepelhetek, vagy létezik ilyen lista, nem mondhatom, hiszen a Félvilág című mozi is egy MTVA-s film, és ko­rábban hívtak is köztévés produkciókba. Inkább egy újkori, körülbelül féléves tendenciáról beszélek. Nem az a jó szó, hogy ez engem bánt, inkább fennakadok rajta, nem értem. Azért írtam ki a Facebookra azokat a sorokat, hogy ne nézzük egymást hülyének. Ha valami baj van velem, nem kell engem meghívni, és akkor nem is kell utána lemondani. Megvagyok enélkül, és egyáltalán nem értem ezt az elintézési módot. A művészekben van egyfajta kultúrrabszolgaság, de néha van az a pont, amikor meg kell szólalni. Ám – ahogy írtam is – ezek után is bármikor szívesen me­gyek, nem haragszom, csak tényleg ne nézzük egymást hülyének!” – mesélte a Borsnak Patrícia.

A nem létező listán állítólag Gálvölgyi János neve is szerepel, aki szerint nem érdemes foglalkozni ezzel, mivel úgy sem lehet bizonyítani, csak a tapasztalatokból lehet leszűrni bizonyos dolgokat.

“Ha hívnának, mennék, ha nem hívnak, nem megyek. Nem reklamálok akkor sem, ha nem hívnak meg vendégségbe vasárnapi ebédre. Ezek feltételezések, mindenkinek megvan a maga tapasztalata, természetesen nekem is. Az ember nem tud bizonyítani semmit, így már kár erről beszélni. Az, hogy felmerül a téma, jelez valamit, de hogy mit, azt én az olvasóra bízom” – mondta el a színész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik