Szórakozás

Már érthető, miért cserélték Tvrtkót Szebeni Istvánra

Szebeni István (Array)
Szebeni István (Array)

A Mokka mai adása egyébként is kivételesen szürreálisra sikerült, de még Gór Nagy Mária rasszista kirohanása előtt is történt valami igazán érdekes. Telefonon jelentkezett be Lagzi Lajcsi, aki mostanában erősen körbeturnézta a sajtót megpróbáltatásaival, és ezúttal nem az előzetesben töltött nehéz időkről, hanem egy friss, ellentmondásos történetről kérdezték.

A napokban történt, hogy két gyerek betört Lagzi Lajcsi birtokára, a zenész azonban elkapta őket, ekkor jelent meg az egyikük apja, aki állítólag megütötte. A másik fél viszont azt állítja, Lagzi Lajcsi volt, aki először ütött. Ő azonban úgy gondolja, az igazság végül ki fog derülni.

Még mindig bízok az igazságszolgáltatásban, és abban, hogy két ilyen… nem, azért gyerekeknek nem nevezném őket, mert ezek azért már kamasz gyerekek, tehát kárt tudtak okozni, de nem bántottuk őket, és kész, tehát én azt gondolom, hogy ez ki fog derülni.

A Mokka műsorvezetője, a Berki Krisztiánnal készült beszélgetés után elbocsájtott Vujity Tvrtkót váltó Szebeni István figyelmesen végighallgatta Galambos Lajost, aztán bekérdezett egy jó erőset:

“Nem érzed úgy egy picit, hogy a szegény embert az ág is húzza?”

Egyébként Lagzi Lajcsi válaszából kiderült, hogy de, úgy érzi.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik