Szórakozás

Orvosa diétára fogta a terhes Baby Gabit

Baby Gabi hamarosan anyuka lesz, ráadásul azonnal két gyermeké, ugyanis ikreket vár. Az énekesnő nagyon jól viseli a terhességet, azonban egy váratlan probléma miatt komolyan oda kell figyelnie az étkezésére.

“Pocaklakók nagyon jól vannak, már kb. 1 kg-ot nyomnak fejenként. Ők híznak, én meg fogyok a diéta miatt. Na nem a plusz kilók miatt ment el az eszem, sajnos a cukor engem sem kímélt várandósság alatt, így kötelező. Jelentem napi 5x eszem, tehát nem éhezek sem én sem a gyermekek”

– posztolta a Facebook-oldalára Gabi, aki a pozitív terhességi teszt után bepánikolt és hazáig zokogott. Még mindig sokat aggódik, de mindennapjai inkább az orvosok által előírt kötelező teendők körül forognak.

“Sokszor vágytam rá, hogy legyen legalább egy napom, amikor egész nap semmit sem kell csinálnom. Már nem vágyom rá! Nagyon unalmas dolog. Most, hogy a doktor bácsi sok pihenésre ítélt, állandóan mehetnékem van… csak ezt megcsinálom még….csak azt gyorsan….még ezt is, mert teljesen jól bírom… Aztán lefekszem egy kicsit, majd nem tudok kikelni az ágyból! :) :) :)”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik