Szórakozás

Ikrekkel terhes Baby Gabi

Baby Gabi hamarosan anyuka lesz, ráadásul azonnal két gyermeké, ugyanis ikreket vár. Az énekesnő a negyedik hónapban van, de máris akkora a pocakja, mintha a hetedikben vagy a nyolcadikban lenne, persze nem is csoda, hiszen két élet növekszik benne.

“Az esküvőnk óta terveztünk babát a párommal, meg is beszéltük, hogy két gyermeket szeretnénk. Azt azonban nem gondoltuk, hogy egyszerre fognak megérkezni. Azt szoktuk mondani, hogy valószínű nem tudtam megegyezni, melyikük jöjjön előbb, ezért lettek ikrek. (…) Nagyon jól fejlődnek, már hatcentisek! Azt még nem tudjuk, mi a nemük, de azt igen, hogy kétpetéjűek. Az egyikük egyébként sokkal mozgékonyabb, a másik meg amolyan főnök típus, karba tett kézzel várta a fejleményeket legutóbb is az ultrahangon”

– mondta a Blikknek Gabi, aki tervei szerint május közepéig dolgozik, utána már csak a babák érkezésére készül.

“Mivel ikrekkel vagyok várandós, eleve a 20. héttől veszélyeztetett terhes vagyok, így ha akarnék sem dolgozhatnék. Sajnálom, hogy emiatt fellépést is kellett lemondanom, de mindenki meg fogja érteni, hogy a babák egészsége most a legfontosabb.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik