Szórakozás

Lajcsi újabb részletekkel szolgált állítólagos feljelentőjéről

Lagzi Lajcsi szerdán a Morning Show-ban élő adásban nevezte meg, hogy szerinte ki jelenthette fel. A riportban a Sláger Tv tulajdonosára utalt, a csatorna később közleményt is kiadott, miszerint megdöbbenéssel állnak a nyilatkozat előtt.

Galambos Lajos most újabb részletekkel szolgált az ügyben: a vállalkozó állítólag le akarta nyúlni az általa évtizedeken át felépített márkát, a Dáridót.

“A Dáridó és a Diridári kifejezésre 1999-ben nyújtottam be védjegyhasználati kérelmet, amit el is fogadtak, vagyis ezek az én tulajdonomat képezik. A zenei csatornát működtető egyik cég ezzel szemben kérelmet nyújtott be a Dáridó TV és Diridáré TV névre, vagyis a tv szócskával kiegészítve a saját nevére akarta íratni. Egy laikus számára is nyilvánvaló, hogy milyen szándék húzódik meg emögött”

– magyarázza a Borsnak Lajcsi, aki azt meséli, a vállalkozóval úgy került kapcsolatba, hogy tárgyaltak egy közös produkcióról, ekkor romlott meg a viszonyuk.

“Az utolsó találkozásunknál hivatkozott a komoly kapcsolataira, én mégis nevetségesnek tartottam az egészet, hiszen hogyan fordulhat elő, hogy egy televízió tulajdonosa informál engem arról, hogy lehallgatnak? Blöffnek, kamunak tartottam.”

A bulvárlap kereste a szóban forgó vállalkozót is, ám lapzártáig nem érték el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik