Szórakozás

Korda György tudja, mi hiányzott Freddie eurovíziós produkciójából

Korda György, Balázs Klári ( korda györgy, balázs klári)
Korda György, Balázs Klári ( korda györgy, balázs klári)

A múlt heti Eurovíziós Dalfesztivál 19. helyén végzett Freddie csalódottsága már több hírességet megszólalásra késztetett. A Bors most az 59 éves zenei pályát maga mögött tudható Korda Györgyöt kérdezte a fiatal előadóval kapcsolatban, és Gyuri bácsi örömmel elemezett; na és persze tanácsot is adott a nemrég feltűnt tehetségnek.

“Legelőször le kell szögeznem, hogy Freddie-nek semmiféle szégyellnivalója nincs. A 19. hely az azt jelenti, hogy Európa legnagyobb zenei versenyén az első húsz közé behozta a dalt. Ez egy dicsőség, amire nyugodtan büszke lehet ő is, és mi is azok vagyunk. (…) Amit én látok, és amiért személyes véleményem szerint elmaradt a még nagyobb siker, az az, hogy ezt a jó kiállású fiatalembert nem egy drapp trikóban kellett volna kiküldeni, hanem egy fekete selyemöltönyben, hófehér inggel, fekete nyakkendővel. Nem három, feketébe öltözött fiatalembernek kellett volna mögötte vokáloznia, hanem négy, fehér, lenge ruhába öltözött fiatal hölgynek, akik egyébként jól is énekelnek…” – fejtegette a táncdalénekes, aki üzent is Freddie-nek a lap hasábjain keresztül.

“Végső konklúziót levonva azt mondom: igenis dicsőség ez a 19. helyezés, legyen büszke rá. Lesz ő még komolyabb sztár is, mint most. Most még nem sztár, ne essen bele abba a hibába, hogy elhiszi, amit az újságok írnak róla! Miután szeretjük az amerikaiakat utánozni, ezért angolul annyit mondok: Please, step by step! Kérlek Freddie, lépésről lépésre, sikerülni fog! Ezt kívánom szívből, és baráti szeretettel!”

Fotó: MTVA
Fotó: MTVA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik