Szórakozás

Bárdos András: Freddie örülhet a 19. helynek

Bárdos András (bárdos andrás, )
Bárdos András (bárdos andrás, )

Az idei Eurovíziós Dalfesztivál nem hozta meg a várt sikert. A hazánkat képviselő Fehérvári Gábor Alfréd csalódottan tért haza Svédországból, ahol a 19. helyen végzett. Az énekes szerint méltatlanul rossz eredményt ért el Pioneer című dala, a verseny alakulása miatti nemtetszését pedig egyik interjújában sem titkolta.

A kollégák és a rajongók egyöntetűen vigasztalták az elmúlt napokban Freddie-t és további támogatásukról biztosították. Kivételek azért akadnak. Bárdos András például kifejezetten támadást indította az énekes viselkedése ellen, sőt elmondta, hogy szerinte még ennek az eredménynek is örülhet, figyelembe véve a produkcióját.

Freddie saját bevallása szerint a versenyen nagyszerűen énekelt, mégis csak 19. lett. Amikor hazajött, morcosan, megbántottan nyilatkozott és szavai oly fájdalmasan hatottak rám, hogy megnéztem Freddie szereplését a fesztiválon. Örülhet a 19. helynek. De nem örül. Idemásolom néhány mondatát, komplett világkép. A lényege, hogy én jó voltam, a többiek nem, hős vagyok, de összeesküdtek ellenem. Mintha az Egri csillagokat olvasnám, Gárdonyitól.

– írta egy Facebook posztban Bárdos.

MTI/AP/Martin Meissner
MTI/AP/Martin Meissner

Ajánlott videó

Olvasói sztorik