Szórakozás

Eurovízió: Freddie stábja balhézott a svédekkel

Freddie és a stábja botrányos viselkedése is közrejátszott abban, hogy a magyar énekes a csalódást keltő 19. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon. Legalábbis így tudja Sebestyén Balázs, aki a kedd reggeli Morning Show-ban mesélt műsorvezetőtársainak arról, hogy miképpen fordította maga ellen a csapat viselkedése a helyieket. Balázs úgy tudja, hogy a magyar csapat tagjai rárúgták a hangtechnikusokra az ajtót és követelőztek.

Nem tudni, hogy ez valóban így történt-e, de az biztos, hogy Fehérvári Gábor Alfréd a dalfesztivál alatt többször hangoztatta: nem elégedett teljesen azzal a színpadképpel, amelyet a svéd tévés produkció készítői megálmodtak számukra. Egészen pontosan nem tudták megvalósítani a svéd kollégák, amit a magyarok elképzeltek. Ennek adhattak hangot a kelleténél durvábban a stábtagok. Az MTVA sajtófőnöke szerint azonban egyszerűen félreértették a stáb azon tagjának határozottságát.

“Az MTVA részéről – ahogyan minden fellépővel – volt Stockholmban a stábbal egy kolléganő, ő volt a csapat és a helyiek között a kapcsolattartó, ő fogalmazta meg Freddie és a többiek kéréseit. A hölgy valóban határozottan lépett fel, és a magyar produkció sikere érdekében mindent megpróbált, hogy az előadó és a többiek kérései teljesüljenek. Az tény, hogy Freddie nem volt elégedett a vizualitással, és ennek hangot is adott, amit a kolléganő határozottan, de biztosan nem agresszíven tolmácsolt”

– mondta a Blikknek Kobza Miklós sajtófőnök.

Freddie egyébként korábban elmondta, hogy rendkívül csalódott a helyezése miatt, valamint utalt arra, hogy vele és másokkal is történtek érdekes dolgok az Eurovízión.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik