Szórakozás

Kiderült az igazság Király L. Norbi gyógyíthatatlan betegségéről

Néhány hete látott napvilágot a hír, hogy az X-Faktor első szériájában feltűnt Király L. Norbinak gyógyíthatatlan betegsége van. A cikk szerint az énekes még csak 27 éves, de sokszor az is megerőltető számára, ha be kell kötnie a cipőfűzőjét. A Story Extra stábja utánajárt, hogy mi történt Norbival.

“Igazából az van, hogy körülbelül két évem van vissza. Vicceltem. Voltam röntgenen, reumatológián, meg minden ilyen hülyeségen, és ott kiderült, hogy van egy enyhén nyitott gerincem. Nyilván, ugye ez úgy jött le a nagyérdeműnek, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok, és hogy állni nem tudok, járni nem tudok. Ami nem igaz. (…) Van, amikor elég az, hogyha rosszul ülök be a kocsiba, vagy bármi ilyesmi, de van amikor 2-3 hétig nem is érzem. Úgyhogy ezt nagyon nem lehet behatárolni. Ami szokott segíteni az a fájdalom csillapító. Másfél órás koncert nem jelent gondot. Négy órás próba nem jelent gondot és azért ott pedig így megyek jobbra-balra. Úgyhogy nyugi. Norbi él és virul”

– mondta az RTL Klub sztárhíradójának Király L. Norbi, akit a stáb a biztonság kedvéért elkísért egy specialistához is, aki különleges feladatsort állítottak össze a számára. Most már csak a kitartás és a szorgalom kell, mert ha ezekre a feladatokra otthon is szán napi 10-20 percet örökre búcsút mondhat a derékgyötrelmeknek.

Olvasói sztorik