Image: 73422751, Egy este Muri Enikővel az RTL II műsorán.A 2011-es X-Faktor legjobb női hangjának első élő zenekaros koncertjét láthatjuk vasárnap 21:00 órától. Fotó: Sajtóklub/RTL II, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Muri Enikő szakított, elmarad az esküvő

24.hu
24.hu

2016. 04. 14. 07:38

Muri Enikő tavaly ősszel jelentette be, hogy férjhez megy Szente Károlyhoz. A 2011-es X-Faktor második helyezettje és barátja már az esküvő időpontját is kitűzték, meghívták a vendégeket, azonban a házasságkötésből nem lesz semmi. Enikő és párja Ka­resz kö­zött véget ért a nagy sze­re­lem, útjaik végleg elváltak.

“Rájöttem, hogy hiba lenne, ha komolyabb érzelmek nélkül benne maradnék ebben a kapcsolatban, mert valami elmúlt és nem lehetett visszahozni. Próbáltunk változtatni, de nem sikerült. Ellustultunk, elfáradtunk. Kicsit önzőek voltunk mind a ketten. Elmentünk egymás mellett”

– nyilatkozta a hot!-nak Muri Enikő, aki egy hosszú hétvége előtt közölte Karesszal, hogy nem tud így tovább élni és nem érzi magát boldognak. Kiderült, hogy párja is ugyanezt érezte.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.