Szórakozás

Az RTL-hez szerződhet a Mokka teljes stábja

Mokka (mokka, )
Mokka (mokka, )

A TV2-nél hetek óta tartó átszervezés és az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien munkája miatt egyre botrányosabb a csatorna élete, ami az RTL Klubnak csak kedvez. Utóbbi így is rendre nyeri a nézettségi versenyeket, csupán a reggeli műsorsáv volt az, amiben alul maradtak, főleg mióta év elejétől megszűnt saját reggeli műsoruk. Most azonban ez változhat, a pletykák szerint ugyanis a bizonytalan helyzetben lévő Mokka munkatársait egy az egyben fogadná az RTL Klub.

“Az RTL Klub természetesen minden egyes napszakban szeretne versenyképes programot sugározni, és erről nem tettek le a reggeli műsorsáv tekintetében sem. Úgy tudom, már a TV2-n belül is hallották azokat a pletykákat, hogy az RTL állítólag akár a teljes Mokka-stábot vinné, ami valóban hatalmas pofon lenne az így is földön fekvő adónak. És ami a kialakult állapotokról sokat elárul: a műsor készítői állítólag örömmel mennének is” – árulta el a Bors informátora.

A Tényeken túl, a Mokkától is már többen távoztak. Vujity Tvrtkoval kezdődött a sor, akit Szebeni István vált majd, a múlt héten pedig Kárász Róbert is távozott. Kökény-Szalai minderről így nyilatkozott: “Az átalakítás további részeként mind tartalmilag, mind arculatilag is megújul a Tények és a Mokka. Az aktuális műsorokat informatív, szórakoztató, az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át.”

A “közös megegyezésen” alapuló menesztéseket azonban nem mindenki nyelte le, így a külpolitikai szerkesztő-riporter, Zöldhegyi Katalin munkaügyi perre viszi az ügyét a TV2-nél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik