Szórakozás

Damu Roland válik terhes feleségétől

Damu Roland néhány hete elköltözött várandós feleségétől, Edinától. A három évig börtönben ülő színész és Edina kapcsolata azóta vergődik válságban, hogy az asszony teherbe esett, pedig állításuk szerint mindketten szerették volna a babát. Damu egyszer már el is hagyta Edinát, amiért a nő még a várandóssága alatt sem tudta kordában tartani alkoholproblémáit. Ezt követően még kibékültek, de úgy tűnik, békíthetetlenek.

Damu elárulta, nem csak születendő kislánya, Maja miatt aggódik, Edinától is szinte rettegett időnként.

“A börtönben nem féltem ennyire, ott is nyugalmasabb volt. Nem is bírom tovább a helyzetet, elválok. Azt mondja, miattam iszik, holott én már a harmadik férje vagyok, és húsz éve küzd az alkohollal”

– mondta a Blikknek Roland, majd hozzátette, hogy az asszony jelenetei miatt időnként mentőt és rendőrséget is kellett hívni.

Damu Roland és Edina gyermeke még meg sem született, de a gyámügy már döntött: állami gondozásba fog kerülni. A baba születése előtt gyámot kirendelni, erre a posztra jelentkezett Damu Londonban élő unokahúga, és Edina húga is.

Damu-Roland(650x433).jpg (Array)
MTI/Koszticsák Szilárd

Idő előtt születik meg a kisbaba, nincs pénz ultrahangra

Edina május elejére-közepére van kiírva, de az asszony már áprilisban megszülhet. Elmondása szerint azért, mert annyira érett a baba állapota.

“Ha a baba beteg lesz, meggyógyíttatjuk. Ez a veszély az orvosom szerint minden tizedik szülőnél bekövetkezik”

– mondta a Borsnak Edina, akinek férje olvasta a fejére, hogy veszélyes az alkoholproblémája miatt magára és a babára is. Az elkeseredett asszony közben ko­moly anyagi gondokkal küszködik, mióta Damu egyik pillanatról a másikra kilépett az életéből.

“Édesanyámmal élek együtt, ő segít Roland helyett. Még a legutóbbi ultrahangvizsgálat árával is el vagyok maradva. De meg fogok oldani mindent, ké­pes vagyok rá! És nem hagyom, hogy intézetbe kerüljön a kislányom, hiába akarja ezt a férjem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik