Szórakozás

Erotikus regény készült Donald Trumpról

Részeg poénnak indult, nagy siker lett belőle.

Elijah Daniel, a mindössze 22 éves Los Angeles-i komikus egyik este kicsit felöntött a garatra, fogyasztott némi marihuánát, majd úgy döntött, a közel 90 ezres rajongótáborához fordul Twitteren, hogy mi lenne, ha írna egy erotikus regényt a republikánusok fenegyerekéről, Donald Trumpról. A rajongóknak annyira tetszett az ötlet, hogy Daniel neki is látott megírni.

Reggelre már kész is volt a 21 oldalas Donald Trump és a Liftes fiú című alkotás, amely a megjelenés után nemsokkal az Amazon több mint 3 millió könyve közül beverekedte magát az ezer legnépszerűbb közé. Daniel erre csak annyit írt a Twitterén, hogy

nem bírom abbahagyni a nevetést

Az eladások csak akkor pörögtek fel igazán, amikor egy népszerű kamu-Trump profil is kirakta a regény linkjét azzal a szöveggel, hogy “azonnal töröljék ezt a könyvet”!

A komikus a Vice-nak elmondta, hogy nagyon szórakoztató azt látni, mennyien veszik a könyvét, amit ő poénból részegen, egy éjszaka alatt írt. Saját elmondása szerint kicsit aggódott, hogy végül nem tudja feltölteni az Amazonra, mivel a regény elég szaftos lett, sőt, vannak olyan részek, amelyeket még ő maga is túl undorítónak talál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik