Szórakozás

Bereczki Zoli: Szerencsétlen helyen sérültem meg

Mint megírtuk, Bereczki Zoltán feje megsérült és vérezni kezdett csütörtök este a Centrál Színházban a Lepkegyűjtő című darab közben. Anélkül, hogy a baleset utáni napon orvos látta volna, a színész úgy döntött: sérülés ide vagy oda, péntek este színpadra lép.

“A színésznek kell eldönteni azt, hogy mit bír és mit nem. Nem gondolom, hogy engem bárki megállíthat! Nem volt belső fájdalom vagy szédülés. Szerencsétlen helyen sérültem meg, a halántékon különösen vékony a bőr, éppen ott volt egy ér, ezért nagyon vérzett. Ma (pénteken – a szerk.) már nem vérzik, így semmi okom rá, hogy ne lépjek fel. (…) Egész nap pihentem, feküdtem, hogy este már semmi bajom se legyen. Vissza kell ülni a lóra, amely ledobott! Egyébként szombaton és vasárnap is élő zenekaros koncertjeim vannak”

– mondta a Borsnak Bereczki, csütörtök esti baleset az egyik akció­jelenet közben történt, éppen ezért nem meséli el részletesen, nem akarja lelőni a poént.

“Az spoilerezés lenne, márpedig a darab ezektől a jelenetektől izgalmas. Ezek valódi akciójelenetek, amelyeket filmben kaszkadőr hajtana végre. Ha pontosan csinálod, nem lehet baj, de ha egy pillanatra lankad a figyelmed, igen. Mindannyian léptünk már rosszul, vágtuk vagy égettük meg a kezünket. Időnként megsérülünk a színpadon is. Ezért szebb, izgalmasabb a színház, mint a mozi, ahol mindig ugyanazt látod. A nézők édesek, megértőek voltak, megtapsoltak. Áprilisban kárpótoljuk őket a félbeszakított előadásért.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik