Szórakozás

Dukai Regina volt a másik nő

Dukai Regina (Array)
Dukai Regina (Array)

Tegnap robbant a hír, hogy Dukai Regina újra szerelmes. Választottja ismét egy focista, igaz egy korosztállyal fiatalabb, mint ő. Batik Bence a Fradi játékosa mindössze 22 éves, tíz évvel fiatalbb Reginél, mégsem ez az egyetlen ok, amiért nem kürtölték világgá kapcsolatukat.

Kiderült ugyanis, hogy néhány hete még más barátnője volt a sportolónak, annak ellenére, hogy a modellel már november óta találkozgatnak. A bonyolult viszonyokról egy készséges ismerősük mesélt a Borsnak. “Bence és Virginia négy évvel ezelőtt jött össze, és való igaz, a lány néhány hete kiadta a labdarúgó útját, de nem távolodtak el egymástól. Olyannyira nem, hogy alig tíz nappal ezelőtt, amikor Bencét megműtötték, ő volt az, aki három napot vele töltött a kórházban. Igaz, akkor még fogalma sem lehetett arról, hogy igazak azok a pletykák, amelyekről korábban már hallott ugyan, de amiket a párja tagadott. Bence és Regina ugyanis állítólag már november óta találkozgatott, a bili azonban csak az elmúlt héten borult ki.”

Regina és Bence nem szerettek volna nyilatkozni kapcsolatuk ügyében és az átvert ex-barátnő is csak annyit tudott mondani, hogy hidegzuhanyként érte a hír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik